ARTIKLER, TV & RADIO MED KATRINE FAGERHOLT

 • Få den bedste ferie – helt uden stress – artikel i BT, 2017:
  BT sætter i denne artikel fokus på, hvordan vi kan lykkes med at få en ferie, hvor vi får ladet op og slappet godt af fra vores travle hverdagsliv. BT bad fem eksperter guide læserne til den gode ferie indenfor fem forskellige områder i livet: arbejde, parforhold,  børn, sund livsstil og personligt. Jeg giver i artiklen et par gode råd om parforhold og hvordan vi kan planlægge ferien sammen, så vi begge to får det ud af den, som vi ønsker.
  >> Læs artiklen på BT.dk
 • Formiddag på 4´eren på P4 – DR, 2016:
  Jeg var inviteret med i radioprogrammet ‘Formiddag på 4’eren’ på P4 til en snak om, hvorfor små skænderier pludselig kan udvikle sig i en helt forkert retning. Hvorfor opstår konflikterne? Og hvad kan vi gøre for at stoppe dem – eller helt undgå, at de opstår? Det giver jeg input & gode råd til i udsendelsen. (Du kan hoppe direkte til indslaget om konflikter, der starter ca. 11:15 inde i programmet. Jeg er med ca. 18:50 min. inde og igen ca. 32:40 min. inde i programmet.)
  >> Lyt til programmet på P4
 • Monogram på Radio24syv, 25/9 2012:
  Jeg giver parrådgivning til bandet Howl Baby Howl, der af andre får at vide, at de lyder som et gammelt ægtepar, når de skændes og hakker på hinanden. En knap to timer lang session er klippet sammen til 1 times udsendelse, hvor vi bl.a. snakker kommunikationsvaner, jalousi, usikkerhed og sætter rammerne for ‘en ny frisk start’, hvor de inden næste pladeudgivelse skal finde hinanden igen.
  >> Hør programmet
Rul til toppen