SAMTALER: PRISER & BOOKING

Et forløb hos mig starter med en afklarende samtale, hvor du, via de spørgsmål jeg stiller, får “tømt dit hoved” – og sammen får vi skabt klarhed over, hvor jeg kan hjælpe dig allerbedst til at opnå det, du ønsker.

Vælger du et forløb med din partner, vil I hver især have en afklarende samtale med mig.

Første afklarende samtale:

1 afklarende samtale á cirka 45 minutter (telefonisk) kr. 495
For par: 2 afklarende samtaler á cirka 45 minutter (telefonisk) kr. 950

Vores første samtale har til hensigt at afklare, hvad du gerne vil have ud af et forløb hos mig.
Hvorfor er du kommet? Hvad er dit behov? Hvilke udfordringer ønsker du at arbejde videre med? Hvad er vigtigst for dig at få sat fokus på først?

Jeg sender dig en række spørgsmål, som du forbereder inden samtalen.

Efter den afklarende samtale fortæller jeg dig lidt om, hvordan jeg arbejder og hvordan jeg mener, at jeg bedst kan hjælpe dig. Herefter kan du beslutte, om det føles som et godt match og om du har lyst til at starte i et samtaleforløb.

For par: Når begge afklarende samtaler er afholdt, sender jeg et forslag til et skræddersyet forløb særligt tilpasset jeres specifikke udfordringer. Herefter kan I tage stilling til, om det matcher jeres ønsker og om I synes jeg er den rette til at hjælpe jer.

Efterfølgende samtaler:

Det er muligt at opnå rabat ved køb af flere sessioner som et pakke-tilbud (se priser herunder).

Til individuelle samtaler og terapi anbefaler jeg sessioner á 60 eller 90 minutters varighed.
Til parsamtaler anbefales sessioner á 90 eller 120 minutters varighed.

Er du i tvivl om, hvor lang tid du skal booke, kan vi sammen vurdere, hvad der vil passe til dig/jer.

SESSIONER:
1 session á 60 minutter: kr. 900
60 minutter til individuelle samtaler & terapi

1 session á 90 minutter: kr. 1350
90 minutter til individuelle samtaler & terapi, samt par- og skilsmisserådgivning

1 session á 120 minutter: kr. 1800
120 minutter til par- og skilsmisserådgivning

PAKKE-TILBUD v/sessioner á 60 minutter:
10 sessioner á 60 min.: kr. 7750
Besparelse kr. 1250

5 sessioner á 60 min.: kr. 4000
Besparelse kr. 500 

3 sessioner á 60 min.: kr. 2450
Besparelse kr. 250

PAKKE-TILBUD v/sessioner á 90 minutter:
10 sessioner á 90 min.: kr. 11.600
Besparelse kr. 1900

5 sessioner á 90 min.: kr. 6000
Besparelse kr. 750

3 sessioner á 90 min.: kr. 3650
Besparelse kr. 400

PAKKE-TILBUD v/sessioner á 120 minutter:
10 sessioner á 120 min.: kr. 15.500
Besparelse kr. 2500

5 sessioner á 120 min.: kr. 7900
Besparelse kr. 1100

3 sessioner á 120 min.: kr. 4900
Besparelse kr. 500

Alle priser er inkl. moms.

Betalte sessioner skal afholdes senest 2 år fra købsdatoen. Ubrugte sessioner refunderes ikke.

Afholdelse af sessionerne:

Pt. har jeg primært tider på hverdage mellem kl. 9.30-14.
Sessionerne foregår hos mig på mit hjemmekontor i Lyngby eller hos dig/jer efter aftale (tillægges kørselsgebyr).

Det er også muligt at afholde sessionerne via telefon eller video. Denne mulighed gælder særligt for individuelle sessioner, men kan også i nogle tilfælde være velegnet til sessioner for par. Kontakt mig, hvis vi skal tale om muligheden for dette.

Den første afklarende samtale afholdes altid telefonisk.

Booking:

Du kan booke tid via mail eller telefon:

Afbud:

Skulle det ske, at du bliver forhindret i at møde op til en session, vil jeg bede dig give besked hurtigst muligt, så andre klienter kan få glæde af den bookede tid. Det skal ikke koste dig en krone at melde afbud, hvis jeg blot får besked senest 24 timer inden den aftalte tid – ellers betales fuld pris.

Afbud skal ske på telefon 5194 3050 eller via mail til katrine@ditparforhold.dk.

Rul til toppen