RÅDGIVNING & COACHING: KUN FOR DIG

Individuelle samtaler – for dig

Når du føler, at der er områder i dit liv eller i jeres parforhold, der “roder” og som du gerne vil skabe en større indsigt og afklaring omkring, er det desværre også mange gange rigtig svært selv at skabe overblik over, hvor du skal tage fat først.

Derfor starter et forløb hos mig med en afklarende samtale, hvor du, via de spørgsmål jeg stiller, får “tømt dit hoved” og sammen får vi skabt klarhed over, hvor jeg kan hjælpe dig allerbedst til at opnå det, du ønsker.

Vælger du et forløb med din partner, vil I hver især have en afklarende samtale med mig.

Efter vores første samtale får du tilsendt mit forslag til et skræddersyet forløb med særligt fokus på de områder af dit liv, der vil udvikle og udfordre dig og gøre dig i stand til at træffe de beslutninger, du har brug for.

Jeg tilbyder coaching og rådgivning til dig alene – eller til jer som par. 

Se priser og pakketilbud

Kontakt mig, hvis du har spørgsmål eller vil booke jeres første afklarende samtale.

Rul til toppen