OM KATRINE FAGERHOLT (f. 1975)

Som parrådgiver, coach og underviser hjælper jeg mænd og kvinder med knas i parforholdet til at blive bedre til at kommunikere med hinanden og skabe rammerne for et parforhold og (familie)liv, som begge har lyst til at være en del af.
Andre gange støtter jeg i processen med at afvikle parforholdet og hjælper i stedet de voksne med at gå fra at være kærester til fremover at blive gode fælles forældre og samarbejdspartnere om børnene.

Jeg har altid været fascineret af relationer mellem mennesker. Jeg er optaget af, hvordan vi taler til hinanden, om hinanden og med hinanden. Hvordan vi kan styrke og pleje vores relationer – og hvorfor vi nemt kommer til at gøre det modsatte uden altid at være klar over det. Og særligt, hvordan vi med enkle værktøjer og teknikker kan blive bevidste om vores mønstre og ændre måden, vi agerer over for hinanden på.

 


Privat
er jeg gift med Bo og sammen har vi to dejlige børn; Tilde (f. 2012) og Malthe (f. 2015). 

Mit liv er fuld af drømme og visioner om alt lige fra gør-det-selv-projekter i vores gamle hus og spæde forsøg på egen avl i vores lille køkkenhave til forældreskab, parforhold, veninde-hygge, rejser og livet som selvstændig.

Som for de fleste andre er hverdagen travl og ønskelisten oftest længere end timerne rækker. Men med tiden har jeg lært de redskaber, der gør det muligt at mærke ro, lykke og nærvær i det liv, der foregår lige her og nu.

 

 

Min faglige baggrund

De seneste 20 år har jeg arbejdet med pædagogik og kommunikation – både inden for det private og det offentlige, og som selvstændig siden 2006.

Jeg har en pædagogisk baggrund; er uddannet pædagog og har læst pædagogisk psykologi på Danmarks Pædagogiske Universitet, samt pædagogik på Københavns Universitet.

Jeg er certificeret Life- og BusinessCoach fra Manning Inspire, samt uddannet PREP-kursusleder (Prevention and Relationship Enhancement Programme for par) og KIFF-kursusleder (Kursus i Fælles Forældreansvar for skilte) fra Center for Familieudvikling.

Jeg har videreuddannelse indenfor Emotionsfokuseret Parterapi (EFT), Externship Training hos Jette Simon fra Washington DC Training Institute for Integrative Couples Therapy – og har taget kurser indenfor bl.a. positiv psykologi, narrativ teori, neuropsykologi og behandling af stressramte.

I mit pædagogiske virke har jeg primært arbejdet med utilpassede unge og familier i krise på observationshjem, i en ungdomsklub i et af Københavns mest belastede områder og på døgninstitution i USA for unge med behandlingsdomme og misbrugsproblemer.

I 2006 skiftede jeg til coachingbranchen for at arbejde hos Sofia Manning, som jeg havde et tæt samarbejde med i 10 år. Jeg har bl.a. været daglig administrerende leder/direktør i hendes coachvirksomhed Manning Inspire, og var efterfølgende tilknyttet virksomheden som kommunikationskonsulent i årene 2010-2016 sideløbende med arbejdet i mit eget firma med rådgivning og kurser for par.

I dag er mit arbejdsliv udelukkende koncentreret om mit virke som parrådgiver, coach & underviser.

Jeg tilbyder samtaler til par og enkeltpersoner og udbyder en række forskellige kurser så som PREP-kurser for par i konflikthåndtering og kommunikation, KIFF-kurser i fælles forældreansvar for skilte, samt andre workshops, gruppeforløb og kurser – herunder onlinekurser.

Jeg samarbejder med Familieskolen, hvor jeg holder kurser, workshops og foredrag til forældre – og derudover tilbyder jeg undervisningsforløb og sparring til fagfolk. Jeg har bl.a. været ekstern underviser på Professionshøjskolen Metropol, hvor jeg sammen med jordemoder Nana Speyer underviste de studerende i kommunikation og samtaletræning på det tværfaglige modul “Familie, parforhold & seksualitet”.

 

Kort fortalt er det altså vores nære relationer (i særdeleshed parforholdet) og måden vi kommunikerer med og omgås hinanden på, der er omdrejningspunktet for langt størstedelen af det, jeg laver. Og jeg elsker det.

Har DU brug for min hjælp?
Eller har du spørgsmål?
Så tøv ikke med at kontakte mig.