OM KATRINE FAGERHOLT (f. 1975)

Som parrådgiver, coach og underviser hjælper jeg mænd og kvinder med knas i parforholdet til at blive bedre til at kommunikere med hinanden og skabe rammerne for et parforhold og (familie)liv, som begge har lyst til at være en del af. Andre gange støtter jeg i processen med at afvikle parforholdet og hjælper i stedet de voksne med at gå fra at være kærester til fremover at blive gode fælles forældre og samarbejdspartnere om børnene.
·

Jeg har altid været fascineret af relationer mellem mennesker. Jeg er optaget af, hvordan vi taler til hinanden, om hinanden og med hinanden. Hvordan vi kan styrke og pleje vores relationer. Hvorfor vi nemt kommer til at gøre det modsatte uden altid at være klar over det. Og særligt, hvordan vi med enkle værktøjer og nye opmærksomheder kan blive bevidste om vores mønstre og ændre måden, vi agerer over for hinanden på.


Privat
er jeg gift med Bo og sammen har vi to dejlige børn; Tilde (f. 2012) og Malthe (f. 2015). 

Mit liv er fuld af drømme og visioner om alt lige fra gør-det-selv-projekter i vores gamle hus – til forældreskab, parforhold, haveliv, afslapning & hygge med familie og gode venner, rejser og livet som selvstændig.

Som for de fleste andre er hverdagen travl og ønskelisten oftest længere end timerne rækker. Men med tiden har jeg lært de redskaber, der gør det muligt at mærke ro, lykke og nærvær i det liv, der foregår lige her og nu.

Min faglige baggrund

Jeg har i mere end 25 år arbejdet med pædagogik, kommunikation og personlig udvikling – både inden for det private og det offentlige, og som selvstændig siden 2006.

Jeg har en pædagogisk baggrund – er uddannet pædagog og har siden videreuddannet mig indenfor arbejdet med par og familier. Jeg har bl.a. efteruddannelse indenfor emotionsfokuseret par- og familieterapi (EFT/EFFT) og mentaliseringsbaseret familiebehandling – og er i øjeblikket i gang med overbygningen på en 4-årig psykoterapeutuddannelse hos SEOP (Skolen for Eksistentiel- og Oplevelsesorienteret Psykoterapi). 

Jeg er certificeret PREP-kursusleder (kursus i kommunikation og konflikthåndtering for par) og KIFF-kursusleder (‘Videre efter skilsmissen’-kursus for skilte) fra Center for Familieudvikling.

Derudover er jeg certificeret coach fra Sofia Manning, er uddannet miljøterapeut fra Center for Miljøterapi og har gennem årene deltaget i adskillige kurser bl.a. indenfor neuropsykologi, mindfulness og behandling af stressramte.

I mit pædagogiske virke har jeg primært arbejdet med sårbare børn/unge og familier i krise – og lavede undervejs et skifte til coachingbranchen, hvor jeg i 10 år arbejdede hos Sofia Manning, bl.a. som konsulent og leder. Jeg har desuden fungeret som ekstern underviser bl.a. hos Familieskolen/LOF (kurser, workshops og foredrag for forældre) og på Professionshøjskolen Metropol (kommunikation og samtaletræning på det tværfaglige modul Familie, parforhold & seksualitet).

I dag er mit arbejdsliv koncentreret omkring mit arbejde som parrådgiver og coach, hvor jeg tilbyder samtaler og forløb for par, skilte og enkeltpersoner, samt kurser – herunder onlinekurser. Jeg er desuden fast tilknyttet som familiekonsulent i et kommunalt familiecenter.

Du kan se mit fulde CV på LinkedIn.


Har DU brug for min hjælp?
Eller har du spørgsmål?

Så tøv ikke med at kontakte mig.

Rul til toppen