OM KATRINE FAGERHOLT (f. 1975)

Som parrådgiver, coach og underviser hjælper jeg mænd og kvinder med knas i parforholdet til at blive bedre til at kommunikere med hinanden og skabe rammerne for et parforhold og (familie)liv, som begge har lyst til at være en del af. Andre gange støtter jeg i processen med at afvikle parforholdet og hjælper i stedet de voksne med at gå fra at være kærester til fremover at blive gode fælles forældre og samarbejdspartnere om børnene.

Jeg har altid været fascineret af relationer mellem mennesker. Jeg er optaget af, hvordan vi taler til hinanden, om hinanden og med hinanden. Hvordan vi kan styrke og pleje vores relationer. Hvorfor vi nemt kommer til at gøre det modsatte uden altid at være klar over det. Og særligt, hvordan vi med enkle værktøjer og nye opmærksomheder kan blive bevidste om vores mønstre og ændre måden, vi agerer over for hinanden på.

 


Privat
er jeg gift med Bo og sammen har vi to dejlige børn; Tilde (f. 2012) og Malthe (f. 2015). 

Mit liv er fuld af drømme og visioner om alt lige fra gør-det-selv-projekter i vores gamle hus og spæde forsøg på egen avl i min lille køkkenhave – til forældreskab, parforhold, hyggetid med familie & gode venner, rejser og livet som selvstændig.

Som for de fleste andre er hverdagen travl og ønskelisten oftest længere end timerne rækker. Men med tiden har jeg lært de redskaber, der gør det muligt at mærke ro, lykke og nærvær i det liv, der foregår lige her og nu.

 

 

Min faglige baggrund

Jeg har i mere end 20 år arbejdet med pædagogik og kommunikation – både inden for det private og det offentlige, og som selvstændig siden 2006.

Jeg har en pædagogisk baggrund; er uddannet pædagog, har læst pædagogisk psykologi på DPU og har siden 2008 videreuddannet mig indenfor arbejdet med par og familier.

Jeg har bl.a. efteruddannelse indenfor emotionsfokuseret par- og familieterapi (EFT/EFFT) og mentaliseringsbaseret familiebehandling, og er i øjeblikket i gang med en 4-årig psykoterapeutuddannelse hos SEOP. 

Jeg er certificeret PREP-kursusleder (Prevention and Relationship Enhancement Programme for par) og KIFF-kursusleder (Kursus i Fælles Forældreansvar for skilte) fra Center for Familieudvikling.

Desuden er jeg certificeret coach fra Sofia Manning og har derudover deltaget i adskillige kurser bl.a. indenfor discernment counseling, neuropsykologi, mindfulness og behandling af stressramte.

I mit pædagogiske virke har jeg primært arbejdet med sårbare unge og familier i krise og lavede undervejs et skift til coachingbranchen for at arbejde hos Sofia Manning, som jeg i 10 år havde et tæt samarbejde med.

I dag er mit arbejdsliv koncentreret om mit virke som parrådgiver, coach & underviser. Jeg tilbyder samtaler og forløb for par, skilte og enkeltpersoner, samt en række forskellige kurser – herunder onlinekurser. Derudover har jeg siden 2019 været fast tilknyttet et kommunalt familie- og ungehus.

Jeg udbyder desuden undervisningsforløb og kurser som ekstern underviser. Jeg har bl.a. undervist hos Familieskolen/LOF, hvor jeg afholdt kurser, workshops og foredrag for forældre, samt været ekstern underviser på Professionshøjskolen Metropol på det tværfaglige modul “Familie, parforhold & seksualitet”, hvor jeg underviste de studerende i kommunikation og samtaletræning.

Du kan se mit fulde CV på LinkedIn.

 

Kort fortalt er det altså vores nære relationer og måden vi kommunikerer med og omgås hinanden på, der er omdrejningspunktet for langt størstedelen af det, jeg laver. Og jeg elsker det.

Har DU brug for min hjælp? Eller har du spørgsmål?
Så tøv ikke med at kontakte mig.