DET SIGER ANDRE OM COACHING & RÅDGIVNING

Nina Bilde:
“Gennem coaching hos Katrine har jeg bl.a. opnået at skabe mig et bedre overblik over min økonomi, jeg har opnået større accept af mig selv, og allerbedst: Jeg har tabt mig 11 kg.
Selvom det har været, og stadig er, hårdt arbejde, har det været en enorm støtte og hjælp at finde min vej gennem coaching.
 Min oplevelse er, at sådan en session kræver enormt meget energi, og kan være lettere sindsoprivende.
Alligevel har Katrine formået at skabe et rum med plads til både alvor og latter, og det i en sådan grad, at jeg har glædet mig til hver eneste session. Dette skyldes i høj grad også Katrines gode humør, og fantastiske indlevelsesevne.
Derfor tøver jeg ikke med at give Katrine min allervarmeste anbefaling.”

Kvinde, 41 år:
“Tak kære Katrine, du er guld værd. Du har været en kæmpe hjælp og støtte for mig.
Ved faktisk ikke hvad jeg skulle gøre uden dig lige nu. Du siger virkelig nogle ting, jeg kan bruge til noget.
1000 tak!!!”

Malene, 44 år:
”Katrine er virkelig god og meget engageret.
Hun er super god at tale med og super skarp på problematikker.”

Conni Dybvad Krüger:
“Det har været meget inspirerende og givende at få stillet de rigtige spørgsmål, samt at aftale små men virksomme tiltag mellem hver session. Du er dejlig ligefrem samt tillidsvækkende, og selv om vi aldrig har mødt hinanden (blev coachet over telefonen), formår du at skabe en god stemning. Du har hjulpet mig godt i gang, samt givet mig mulighed for at få øje på mine selvskabte begrænsninger, gamle slidte og ubrugelige holdninger. Du har hjulpet mig meget… Tusind tak.”

Mary Hutchunson, Homestead Program Manager, PREHAB of Arizona, USA:
“Katrine was very dependable as a viable member of the staff team. She is a good listener and worked hard to establish rapport with both clients and staff. Katrine´s deep caring and concern for our clients, and youth in general, is obvious and will lead her to personal and professional succes in the social services field.”

Rul til toppen