INDIVIDUELLE PREP-FORLØB

Kun for dig og din partner – og når det passer jer.

Hvis datoerne for de planlagte PREP-kurser ikke passer jer, er det en mulighed, at jeg afholder et individuelt forløb til jer, hvor PREP-kursets indhold gennemgås.

Som et ekstra plus har I på et individuelt PREP-forløb mulighed for at arbejde lidt mere i dybden med udvalgte temaer og få konkret sparring på nogle af jeres problemstillinger, hvilket ikke er muligt på de traditionelle PREP-kurser med andre kursusdeltagere.

Et individuelt PREP-forløb foregår typisk over to dage á 6-7 timer eller tre dage á hhv. 5-6 timer og 2 x 3-4 timers varighed (ca. 12-13 timer i alt). Afholdes i Lyngby med Katrine Fagerholt som underviser. Kan også afholdes hos jer mod et tillæg for transport.

Datoerne planlægges, så det passer ind i jeres kalender hverdage eller evt. weekend.

 

Se kursusbeskrivelsen  Se priser og booking

Har du spørgsmål eller ønsker at booke et individuelt PREP-forløb, kan du kontakte Katrine Fagerholt på:

 

DET SIGER KURSISTERNE:

“Det var virkelig brugbart at deltage i kurset og det satte mange tanker i gang. Vores syn på vores forhold har ændret sig i forhold til vores tilgang til uoverensstemmelser, hvor vores udfordringer er og at vores konflikter kan løses. Det allerbedste er, at vi gik derfra med en følelse af optimisme og at vi ikke står med uovervindelige problemer.

Din analyse af os var en øjenåbner og aha oplevelse! Da du satte ord på vores relation og ‘magtforhold’ overraskede det, og var en aha oplevelse, da det viste sig virkelig at være kimen til vores uoverensstemmelser, frustrationer, mm.

Du var virkelig god som underviser. God til at lytte og se os. Du skabte en stemning af fortrolighed og inddrog også dig selv på en god måde.

Vi vil helt sikkert anbefale kurset til andre. I så fald vil vi lægge vægt på de gode værktøjer, man får til kommunikation. Og at det er brugbart også selvom man ikke har store konflikter og står overfor spørgsmål om skilsmisse.

Tak for et rigtig godt kursus.”

J & Tdeltagere på individuelt PREP-kursus, foråret 2015.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Rul til toppen